Complete verzorging voor de bruid.Creëer de perfecte look met het bruidsarrangement in de schoonheidssalon bij Carmen Lisa.

Uw trouwdag zit eraan te komen! Hier bent u al lang, soms al jaren, naartoe aan het werken en u wilt uiteraard alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Uw styling en make-up komen daarbij zeker niet op de laatste plaats; het is immers heerlijk om het stralende middelpunt te zijn op uw speciale dag.

Om u volledig in het zonnetje te zetten, hebben wij een speciaal bruidsarrangement in onze schoonheidssalon in Oudenbosch in het leven geroepen. Er worden verschillende behandelingen gecombineerd om u op uw allermooist voor de dag te laten komen. Denkt u hierbij aan make-up, spray-tanning, haarstyling, nagels, ontharing, een schoonheidsbehandeling en nog veel meer. Wij raden altijd proefmake-up aan, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan! Omdat wij een speciaal pakket hebben samengesteld kunnen wij u een zeer voordelige prijs bieden. Bovendien hebt u één vast aanspreekpunt, wat u een hoop geregel en communicatie uit handen neemt.

Bij Carmen Lisa kunnen we u echt laten stralen. Gun uzelf het beste en neem contact op om meer te weten te komen over het bruidsarrangement in onze schoonheidssalon. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0165-329311, of het contactformulier op deze website invullen.