Uw nagels en handen zijn uw visitekaartje. Met mooie nagels maakt u meteen een verzorgde indruk maar het is ook gewoon heerlijk om mooie, stralende handen te hebben. Met de gelnagels /gellak-nagels bij Carmen Lisa in Oudenbosch heeeft u wekenlang geen omkijken meer naar uw nagels en nagellak.

Wij werken met gel en met gel-lak, elk met zijn eigen eigenschappen en voordelen. Er zijn verschillende kleuren en varianten mogelijk, van felle, hippe kleuren tot een natuurlijke, klassieke French look. Uiteraard kunt u volledig nieuwe nagels laten zetten, of uw nagels laten bijwerken voor een langdurig mooi resultaat. Gel-lak is een stuk flexibeler dan de gewone gel en heeft bovendien een minder bol uiterlijk. Het is maar net wat u het mooist en prettigst vindt.
(Gel nagels worden niet onder de leeftijd van 16 jaar gezet gellak-nagels wel)

Wilt u ook langdurig genieten van mooie, sterke nagels? Boek een afspraak bij Carmen Lisa in Oudenbosch om gelnagels te laten plaatsen. Voor meer informatie over de verschillende opties kunt u bellen naar 0165-329311/06-42953557 of het contactformulier op deze website invullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons

Gel nagels
Nieuwe set €47
opvullen €36

Gellak € 25
Manicure € 15
Nagels verwijderen € 18,50

nagel reparatie € 3,-