Hebt u altijd al wat handiger willen zijn in het aanbrengen van make-up? Vindt u het moeilijk om te bepalen welke technieken het mooist bij u passen? Of bent u op zoek naar een leuke en originele activiteit met uw vriendinnengroep? Volg dan een gezellige make-up workshop bij Carmen Lisa in Oudenbosch. Wij kunnen u precies vertellen hoe u elke dag op nieuw snel en stralend de deur uit kunt gaan; of dit nu voor het dagelijks werk is of voor een feestje.

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u make-up dient aan te brengen. Wij geven tips over kleur en techniek en leren u om uw pluspunten naar voren te laten komen, terwijl u juist uw minpuntjes camoufleert. Onze make-up workshop is altijd op maat, afgestemd op uw persoonlijke stijl en behoeften. Wat voor huidtype of welke huidskleur, leeftijd en look dan ook: iedereen is van harte welkom.

Wilt u een make-up workshop boeken of hebt u nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij lichten u volledig in over ons aanbod. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165-329311/06-42953557 of uw vraag stellen via het contactformulier op deze website. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons.

WORKSHOPS

Natural beauty
Leer hoe jezelf een snelle en mooie dag make-up kunt creëren zodat je er elke dag stralend uit ziet.
€ 35,- inclusief
€ 20,- aan producten naar keuze

Glamour make-up
’s Avonds een leuk feestje? Dan mag je make-up er best een beetje uit springen. Ben jij meer van een glittertje of een mooie donkere aanzet? Leer bij ons jouw perfecte glamour make-up aanbrengen.
€ 50,- inclusief
€ 30,- aan producten naar keuze

Smokey eyes
Belangrijk bij een smokey eye is poetsen en blenden. Leer het geheim van de visagiste om de kleuren mooi in elkaar te laten overlopen een creëer een oogverblindende look.
€ 35,- inclusief
€ 20,- aan producten naar keuze

Dark skin
Wordt jouw gezicht grijs bij alle kleuren foundation? Vallen de kleuren van de oogschaduw weg op jouw huidskleur? Boek snel deze workshop speciaal voor de donkere huidtypes.
€ 35,- inclusief
€ 20,- aan producten naar keuze

Beauty+
Er verandert het een en ander in ons gezicht naar mate we ouder worden. We krijgen meer zichtbare lijntjes en door de verminderde aanmaak van collageen verslapt de huid. Leer tijdens deze workshop de do en dont’s  voor een make-up voor de oudere huid.
€ 35,- inclusief
€ 20,- aan producten naar keuze

Highlight & amp; shaping
Wil jij leren shapen zoals top make-up artist Samer Khouzami? In deze workshop leer je de shape en highlight technieken om de vorm van je gezicht perfect te corrigeren of accentueren.
€ 35,- inclusief
€ 20,- aan producten naar keuze

Trendlook
Blijf op de hoogte van de nieuwste trends op make-up gebied door een workshop te boeken met de nieuwste look van Make-up Studio. Een look die ieder seizoen met alle fashion en mode trends mee veranderd.
€ 35,- inclusief
€ 20,- aan producten naar keuze

Ook leuk voor vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of leuk om cadeau te krijgen.