Acne is een ontzettend vervelend, maar veelvoorkomend probleem. Er zijn verschillende oorzaken voor een uitbraak, en deze kunnen op elke leeftijd nog voorkomen. Een blijvende aanpak begint daarom met de juiste analyse om de juiste behandeling tegen acne te kunnen bepalen. Bij Carmen Lisa in Oudenbosch zijn wij dan ook gediplomeerd om acne te behandelen en kunt u uw huid met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wel zo belangrijk!

Voor Acne zijn er meerdere behandelmethodes, er is dus voor iedereen een geschikte behandeling te vinden. Acne reinigingsbehandelingen en de medische peeling kunnen direct op afspraak worden aangeboden. Voor de zwaardere medische peeling en de eMatrix behandeling kunnen op bepaalde dagen een afspraak met de huidtherapeut worden gemaakt. Deze afspraken vinden ook plaats in de salon.

Acne reinigingsbehandeling (69,50 euro i.c.m gelaatsbehandeling)
De huid word gereinigd en de acne en onzuiverheden worden vakkundig en doelgericht verwijderd. Afhankelijk van de ernst en het soort acne zal de behandeling elke 3 tot 6 weken herhaald worden. Na de acnebehandeling zal de huid er rustiger uitzien en uiteindelijk ook zo blijven.

Medische peeling (69,50 euro i.c.m gelaatsbehandeling)
Met de medische acne peeling worden oude huidcellen aan de oppervlakte verwijderd en worden grove poriƫn kleiner gemaakt. Afhankelijk van uw huidtype en intensiteit van uw acne of littekens zal onze huidtherapeute kiezen voor de juiste medische peeling. Ook heeft de peeling een remmende werking op de talgproductie en pakt de peeling de P. Acnes bacterie (acnebacterie)aan. Op deze manier zorgt de peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan. Als gevolg van de acne kunnen er littekens en/of verkleuringen ontstaan. Verschillende acne littekenbehandelingen zijn mogelijk die de littekens vervagen of zelfs kunnen laten verdwijnen.

Geavanseerde eMatrix technologie (Voor acne littekens)
De eMatrix maakt enerzijds diep in de huid nieuwe huidcellen aan en anderzijds word de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge gladde en elastische huid. Littekens zijn na 2 behandelingen van 30 min al veel minder zichtbaar! Voor meer informatie kunt u terecht op www.ergoeduitzienmag.nl
Door de samenwerking met Cosmetique totale, lid van de Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten(NVH), kunnen we behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten. Zij hebben een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel van de behandelingen in het gelaat zullen dan ook (deels) worden vergoed.


of op
www.cosmetique-totale.nl/acne

Hebt u interesse in een behandeling tegen acne? Breng een bezoek aan onze zaak in Oudenbosch voor het allerbeste advies. Maak een afspraak door te bellen naar 0165329311/06-42953557. Hebt u nog vragen? Deze kunt u stellen op het contactformulier op deze website. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

KLIK HIER voor een overzicht van de vergoedingen bij zorgverzekeraars