“De nieuwe revolutionaire technologie van ELOS zorgt ervoor dat ongewenste haargroei,

Ingegroeide haren, irritatiebultjes en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel op een geheel veilige manier permanent laten ontharen.

Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! Bij Cosmetique Totale (lid NVH) met 80 vestigingen door heel Nederland, kunt u elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen.

Onze HBO huidtherapeuten werken met de geavanceerde ELOS technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar.

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen. bel naar het centrale informatie nummer t 0172 78 24 19 of klik op deze link voor meer informatie

Info filmpje

KLIK HIER voor een overzicht van de vergoedingen van verschillende zorgverzekeraars