ELOS is de meest populaire huidverjongings behandeling in de Verenigde Staten en sinds korte tijd ook in Nederland te verkrijgen. Bij Cosmetique Totale met 80 behandelpunten door heel Nederland kunt u nu ook voor deze geavanceerde behandeling terecht.

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde huidtherapeuten. Behandelingen in het gelaat worden daardoor ook door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed.

ELOS kan door de veiligheid en effectiviteit met recht de volgende generatie van huidverjongings technologie genoemd worden. Het grote onderscheid met andere methoden is niet alleen het verbluffende resultaat, maar ook dat de behandeling voor alle huidtypes geschikt is, zelfs voor de donkere huid.
De gecombineerde bi polaire radio en licht energie van de ELOS technologie kan zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden aanpakken, zoals: sproeten, zon beschadiging en leeftijdsplekken. Daarnaast kan de behandelmethode ingezet worden om de roodheid van de huid (couperose) en spinnenaders lichter te maken en uiteindelijk te doen verdwijnen.
Ook voor permanent ontharen, huidverstrakking en de behandeling van acne littekens kunt u bij Cosmetique Totale terecht.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen. Ga daarom snel naar www.ergoeduitzienmag.nl of bel naar het centrale informatie nummer t 0172 78 24 19

Info Filmpje