Denkt u erover om een behandeling voor huidverbetering uit te laten voeren? Bij Carmen Lisa in Oudenbosch kunt u terecht in een volledig gediplomeerde salon waar de nieuwste technieken worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Wij werken altijd op basis van een consult, om uw wensen en behoeften door te nemen en om te kijken wat voor u de specifieke mogelijkheden zijn.

Als u last hebt van (pigment)vlekjes, roodheid, jeuk, oneffenheden, couperose, littekens en dergelijke klachten dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij werken samen met Cosmetique Totale, waardoor het mogelijk is om uw behandeling voor huidverbetering bij een zorgverzekeraar te laten vergoeden. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling met ELOS of door middel van een peeling. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in een consult.

Wilt u een afspraak maken voor een van onze behandelingen voor huidverbetering? Wij kijken graag wat wij voor u kunnen doen en hoe we blijvende resultaten kunnen behalen. Bel Carmen Lisa in Oudenbosch op 0165-329311/06-42953557 of vul het contactformulier in op deze website voor meer informatie. U krijgt dan zo spoedig
mogelijk bericht van ons.

info filmpje